Кош при парасејлинг од Мекклуркин

Зеус Мекклуркин, кошаркарската ѕвезда на шоу екипата на Харлем прв кошаркар кој постигна кош додека се возеше со парасејлинг

1246408
Кош при парасејлинг од Мекклуркин
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
cats.jpg

Зеус Мекклуркин, кошаркарската ѕвезда на шоу екипата на Харлем удри силен белег.

Зеус Меклуркин со постигнување кош при парасејлинг своето име го забележа во историјата.

Мекклукрин најпрвин со чамец излезе во морето пред крајбрежјето на Њу Џерси.

Два чамци се најдоа еден наспроти друг.

Кошаркарот Мекклуркин додека се возеше со парасејлингот, баскетот го фрли на кошот што се наоѓаше на еден друг чамец.

Зеус постигна кош од 30,5 метри височина и своето име во историјата го забележа како прв кошаркар кој постигна кош додека се возеше со парасејлинг.Слични вести