Извлечени ждрепките на УЕФА

Трабзонспор, 3-от квалификационен натпревар во Европската лига на УЕФА ќе го одигра против чешкиот ФК Спарта Праг

1240320
Извлечени ждрепките на УЕФА

Определени веројатните противници на турските ФК Трабзонспор и Малатјаспор на квалификационите натпревари во Европа.

Трабзонспор, 3-от квалификационен натпревар во Европската лига на УЕФА ќе го одигра против чешкиот ФК Спарта Праг.

Екипата на Јени Малатјаспор, 3-от квалификационен натпревар ќе го одигра против победникот на реванш натпреварот меѓу велшката екипа Конахс Квеј Номадс и српската екипа партизан.Слични вести