Помош од Роналдо на Палестинците по повод месецот на постиот Рамазан

Роналдо во 2012 на аукција даде одобрувањето за продажбата на Златната копачка

1203016
Помош од Роналдо на Палестинците по повод месецот на постиот Рамазан

Португалскиот фудбалер Кристијано Роналдо кој игра во екипата на Јувентус во А лигата на Италија, по повод месецот на постот Рамазан на Палестина и Палестинците им донираше помош од 1,5 милион долари.

Роналдо по одобрувањето за продажбата на Златната копачка во 2012 на аукција, приходите од 1.5 милион долари од продажбата на Златната копачка им ги даде на Палестинските деца.Слични вести