Натпреварот Галатасарај-Медипол Башакшехир на кој ќе биде познат и шампионот ќе го води Џунејт Чакир

Натпреварот Галатасарај-Медипол Башакшехир на кој ќе биде познат и шампионот во фудбалската Спор Тото Супер Лига во оваа сезона и кој ќе се одигра на 19 мај во недела вечер, ќе го води Џунејт Чакир

1203021
Натпреварот Галатасарај-Медипол Башакшехир на кој ќе биде познат и шампионот ќе го води Џунејт Чакир

Натпреварот помеѓу Галатасарај и Медипол Башакшехир од 33'тата недела натпревари во фудбалската Спор Тото Супер Лига, кој ќе се одигра на 19 мај во недела вечер, ќе го води едниот од најискусните судии Џунејт Чакир.

Натпреварот Галатасарај-Медипол Башакшехир на кој ќе биде познат и шампионот во оваа сезона, ќе се одигра на стадионот Турк Телеком во Истанбул и ќе започне во 19:00 часот според турско време.

Помошници судии на Џунејт Чакир, ќе му бидат  Бахаттин Дуран и Тарик Онгун, а четврти судија ќе биде Халил Умут Мелер.

Натпреварот помеѓу Трабзонспор и Бешикташ пак кој се истакнува како друг значаен натпревар при крајот на оваа фудбалска сезона, ќе го води Фират Ајдинус. 

 

 Слични вести