Познат судијата на натпреварот Турција-Албанија за квалификациите за ЕУРО 2020

Натпреварот што ќе се одигра во рамките на квалификациите за ЕУРО 2020 ќе го води судијата Тобиас Стиелер од Фудбалската федерација на Германија

1167112
Познат судијата на натпреварот Турција-Албанија за квалификациите за ЕУРО 2020

Фудбалскиот натпревар помеѓу Турција и Албанија што ќе се одигра во рамките на квалификациите за Европското првенство ЕУРО 2020 ќе го води судијата Тобиас Стиелер од Фудбалската федерација на Германија.

Натпреварот ќе се одигра утре вечер (22 март, во петок) на стадионот „Лоро Норичи“ во градот Скадар во Албанија, а ќе започне во 22:45 часот според турско време.

Главен судија на натпреварот ќе биде Тобиас Стиелер, а негови помошници ќе бидат Мике Микел и Кристиан Гителман од Фудбалската федерација на Германија.

Четврти судија пак, ќе биде кристиан Дингерт.Слични вести