Светските шампионки на ВакифБанк во Истанбул пречекани со музика и цвеќиња

Жолто-црните одбојкарски светске шампионки на аеродромот Ататурк во Истанбул од страна на претседателот на Спортскиот клуб ВакифБанк Осман Демрен и голем број навивачи беа пречекани со музички оркестар и цвеќиња

1104656
Светските шампионки на ВакифБанк во Истанбул пречекани со музика и цвеќиња

Женската одбојкарска екипа ВакифБанк која го освои првото место на Светското клупско првенство на Меѓународната одбојкарска федерација ФИВБ 2018 се врати во земјата.

Жолто-црните одбојкарски светске шампионки на аеродромот Ататурк во Истанбул од страна на претседателот на Спортскиот клуб ВакифБанк Осман Демрен и голем број навивачи беа пречекани со музички оркестар и цвеќиња.

Оретседателот на Спортскиот клуб ВакифБанк Осман Демрен на аеродромот изјави за претставниците на печатот дека се поносни од тоа што повторно (по трет пат) го донесоа пехарот во Турција.Слични вести