Вечерва Турција ќе одигра подготвителен натпревар со Босна и Херцеговина

Подготвителниот натпревар Турција-Босна и Херцеговина ќе се одигра на стадионот Чајкур Диди во градот Ризе, ќе започне во 20:30 часот според турско време и ќе се емитува во живо на екраните на ТРТ 1

1066786
Вечерва Турција ќе одигра подготвителен натпревар со Босна и Херцеговина

Турската фудбалска репрезентација вечерва ќе одигра подготвителен натпревар со Босна и Херцеговина.

Натпреварот ќе се одигра на стадионот Чајкур Диди во градот Ризе, ќе започне во 20:30 часот според турско време и ќе се емитува во живо на екраните на ТРТ 1. 

На натпреварот ќе суди Сергеј Карасев од Фудбалската Федерација на Русија.

Помошници на Сергеј Карасев ќе му бидат Игор Демешко и Алексеј Лунев, а четврти судија ќе биде Халис Озќахја.Слични вести