Турскиот пар во уметничко лизгање Берк Акалин-Никол Кели освоија златен медал во САД

Турските репрезентативци во уметничко лизгање парот Берк Акалин и Никол Кели кои своите подготовки ги продолжуваат во САД на Челенџ купот 2018 во оваа земја на кој учествуваа, со освоени 118,64 поени го освоија првото место и се закитија со златен медал

1057171
Турскиот пар во уметничко лизгање Берк Акалин-Никол Кели освоија златен медал во САД

Турските репрезентативци пар во уметничко лизгање Берк Акалин и Никол Кели на Челенџ купот 2018 на кој учествуваа во САД го освоија првото место и се закитија со златен медал.

Според објавеното соопштение од Федерацијата за уметничко лизгање на Турција, турските спортисти репрезентативци парот Берк Акалин и Никол Кели кои своите подготовки ги продолжуваат во САД на Челенџ купот 2018 во оваа земја на кој учествуваа, со освоени 118,64 поени го освоија првото место и се закитија со златен медал.Слични вести