Женската одбојкарска екипа на Бешикташ утре ќе излезе на првиот натпревар на Балканскиот куп

Бешикташ првиот натпревар ќе го одигра против екипата на земјата домаќин КВ Дрита Гљилане

1048690
Женската одбојкарска екипа на Бешикташ утре ќе излезе на првиот натпревар на Балканскиот куп

Црно-белата екипа првиот натпревар на купот што се одржува во косовскиот град Гњилане ќе го одигра против екипата на земјата домаќин КВ Дрита Гљилане. Натпреварот ќе започне во 20.00 часот според турско време.

Екипата на Бешикташ вториот натпревар ќе го одигра на 16 септември против романската екипа ЦСМ Лугош.

Во случај екипата на Бешикташ групните натпревари ги заврши скако лидер на групата, тогаш ќе се стекне со можноста да се пласира во квалификациите на ЦЕВ Челенг купот.Слични вести