Фенербахче потпиша договор за спонзорство со Nesine.com

На свеченоста ушествуваа претседателот на клубот Али Коч и и претседателот на УО на Nesine.com Халит Ѓулбаканоглу

Фенербахче потпиша договор за спонзорство со Nesine.com

Клубот Фенербахче потпиша договор за спонзорство со Nesine.com за официјално обложување.

На свеченоста која што беше приредена на стадионот Улќер, освен претседателот на клубот Али Коч и неговиот заменик Бурхан Карачан учествуваше и претседателот на УО на Nesine.com Халит Ѓулбаканоглу.Слични вести