Натпреварот Мароко-Иран на СП 2018 во Русија ќе го води турскиот судија Џунејт Чакир

Натпреварот помеѓу Мароко и Иран на Светското првенство во фудбал 2018 чиј домаќин е Русија ќе го води турскиот судија Џунејт Чакир

992360
Натпреварот Мароко-Иран на СП 2018 во Русија ќе го води турскиот судија Џунејт Чакир

Турскиот судија на СДветското првенство 2018 чиј домаќин е Русија ќе го води натпреварот помеѓу Мароко и Иран што ќе се одигра утре.

Помошници на Џунејт Чакир ќе му бидат Бахаттин Дуран и Тарик Онгун. 

 Слични вести