ФК Фенербахче во 21.00 часот според локално време во гости ќе игра против Фејенорд

Натпреварот ќе се емитува во живо преку ТВ-канали ТРТ 1 и ТРТ Радио 1

626522
ФК Фенербахче во 21.00 часот според локално време во гости ќе игра против Фејенорд

Нашите фудбалски претставници ќе излезат на последните натпревари во Европската лига на УЕФА.

ФК Фенербахче во 21.00 часот според локално време во гости ќе игра против Фејенорд.

За продолжување на квалификациите, на Фенербахче му треба само еден бод.

Натпреварот ќе се емитува во живо преку ТВ-канал ТРТ 1 и ТРТ Радио 1.

Атикер Коњаспорт ќе биде домаќин на екипата на Гент, додека Османлиспор на Цирих.

Коњаспор претходно беше елиминиран од Европската лига.

Екипата на Османлиспор која последната недела стапи како лидер, има голема предност за натамошното коло.

Натпреварите кои ќе започнат во 19.00 часот според локално време ќе се емитуваат во живо преку брановите на ТРТ радио 1.Слични вести