Анадолу Ефес ја победи руската екипа УНИКС Казан со 104-99

Фенербахче на натпреварот во гости против израелскиот противник Макаби Фокс беше поразен со 87-77

611512
Анадолу Ефес ја победи руската екипа УНИКС Казан со 104-99

Во Европската лига ТХЈ во кошарка започна возбудувањето по повод натпреварите 7-то коло.

Турскиот претставник кошаркарската екипа на Анадолу Ефес беше домаќин на руската екипа УНИКС Казан, која исто така води жестока борба за првите редови. По извонредниот натпревар, Анадолу Ефес извојува победа од 104-99.

Екипата на Фенербахче на натпреварот во гости против израелскиот противник Макаби Фокс беше поразен со десет кошеви разлика и натпреварот заврши со резултат од 87 – 77.Слични вести