Натпреварот помеѓу Португалија и Австрија на ЕУРО 2016 заврши без гол

Натпреварот помеѓу Португалија и Австрија што беше одигран во рамките на вчерашните натпревари на ЕУРО 2016 заврши без гол

513826
Натпреварот помеѓу Португалија и Австрија на ЕУРО 2016 заврши без гол

Денешните последни натпревари во групите на Европското фудбалско првенство 2016 (ЕУРО 2016) почнуваат со два натпревари.

И двата натпревари кои ќе бидат одиграни во групата „А“ ќе започнат во 22:00 часот според турско време.

Првиот натпревар ќе се одигра помеѓу домаќинот на првенството Франција која го загарантира излезот од групата и Шведска.

Во вториот натпревар во истата група ќе играат Романија и Албанија кои пак ќе водат борба за третото место во групата со што исто така ќе се стекнат со право за учество на понатамошните натпревари9 на првенството.

Вчера на Европското фудбалско првенство (ЕУРО 2016) беа одиграни три натпревари и беа добиени следните резултати:

Белгија-Ирска 3:0

Унгарија-Исланд 1:1

Португалија-Австрија 0:0Слични вести