Владислав Безбородов, судија на реваншот меѓу Лацио и Галатасарај

Критичниот натпревар ќе се емитува во живо од страна на ТРТ 1 и ТРТ Радио 1

438038
Владислав Безбородов, судија на реваншот меѓу Лацио и Галатасарај

Судија на реванш натпреварот меѓу италијански Лацио и Галатасарај во последното 32 коло на Европската лига УЕФА е Владислав Безбородов од Руската фудбалска федерација.

Во днешното соопштение што беше објавено од страна на УЕФА беше истакнато дека на судија на реванш натпреварот меѓу Лацио и Галатсарај што ќе се одигра на Олимпискиот стадион Рим на 25 февруари четврток ќе биде Владислав Безбородов, а помошници му се Николаи Голубев и Максим Гаврилин. Четврти судија на натпреварот е Валери Данченко, а резервни помошни судии се Аклексеи Есков и Игор Федотов.

Критичниот натпревар што ќе се одигра во 20 часот според турско време, ќе се емитува во живо од страна на ТРТ 1 и ТРТ Радио 1.Слични вести