Свечено доделен купот на Галатасарај

Музичките интерпретатори кои навиваат за Галатасарај одржаа мини концерти

300448
Свечено доделен купот на Галатасарај

Купот на ФК Галатасарај за сезоната 2014-2015 на Супер лигата Спор тото што ја заврши како шампион му беше доделен на специјалната вечера.

Успешното завршување на Галатасарај на сезоната во Супер лигата Супер Тото и освојувањето на шампионската титула по 20 пат, предизвика клубот со 4 ѕвездички да приреди голема свечена манифестација.

На свечената манифестација што се одржа на истанбулскиот стадион Турк Телеком Арена на која жолто-црвените го подигнаа купот, музичките интерпретатори кои навиваат за Галатасарај одржаа мини концерти, шоу, скечеви, а исто така беа одржани сценски ефекти и огномет.


Тагови:

Слични вести