Џунејт Чакир ќе биде судија на натпреварот меѓу Шпанија и Украина

Натпреварот ќе се одигра на 27 март 2015 во 21.45 според турско време

279608
Џунејт Чакир ќе биде судија на натпреварот меѓу Шпанија и Украина

Судијата на ФИФА од турско потекло Џунејт Чакир ќе биде судија на натпреварот меѓу Шпанија и Украина во Ц групата на Европското првенство во 2016.

На натпреварот што ќе се одигра на стадионот Рамон Санчез Пижуан на 27 март 2015 година во петок во 21.45 според турско време, помошници на судијата Чакир ќе бидат Бахаттин Дуран и Тарик Онгун.

Мустафа Емре Ејисој ќе биде четврт судија на натпреварот, а дополнителни резервни судии ќе бидат Хусејин Ѓоџек и Бариш Шимшек.


Тагови:

Слични вести