Галатасарај со победа се врати од Србија

Кошаркарите на Галатасарај Лив Хоспитал го поразија домаќинот Црвена Ѕвезда со 74 спрема 65 коша

187666
Галатасарај со победа се врати од Србија

Екипата на Галатасарај Лив Хоспитал играше на гостински терен против Белградска Црвена Ѕвезда Телеком во рамките на 16 то коло на натпреварите за ТХЈ европската лига во Е групата.

Кошаркарите на Галатасарај Лив Хоспитал го поразија домаќинот Црвена Ѕвезда со 74 спрема 65 коша.

Ова беше третиот натпревар во Е групата и втора победа на Галатарсарај Лив Хоспоитал на Црвена Ѕвезда Телеком.

Црвена Ѕвезда Телеком се уште е без победа.


Тагови:

Слични вести