Мевлут Чавушоглу му честита на новиот министер за надворешни работи на Црна Гора Ѓорѓе Радуловиќ

Според добиени информации од дипломатски извори, Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со новиот министер за надворешни работи на Црна Гора Ѓорѓе Радуловиќ на кого му честита за наначувањето на оваа должност

1542579
Мевлут Чавушоглу му честита на новиот министер за надворешни работи на Црна Гора Ѓорѓе Радуловиќ

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу му честита на новиот министер за надворешни работи на Црна Гора Ѓорѓе Радуловиќ по повод неговото назначување на оваа должност.

Според добиени информации од дипломатски извори, Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со новиот министер за надворешни работи на Црна Гора Ѓорѓе Радуловиќ.

Чавушоглу му честита на Радуловиќ по повод неговото назначување на оваа должност.Слични вести