Пендаровски го објави писмото на Ердоган

Благодарни сме на помошта на Турција, една од најзначајните сојузнички за помошта во борбата против Ковид-19

1394807
Пендаровски го објави писмото на Ердоган

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски го објави писмото на претседателот Реџеп Тајип Ердоган што го испрати заедно со медицинската помош и опрема.

Пендаровски, заедно со писмото на Ердоган кое го објави на официјалниот профил на социјалните медиуми, ја објави следната порака:

„Благодарни сме на помошта на Турција, една од најзначајните сојузнички за помошта во борбата против Ковид-19“.Слични вести