Скопје под „бела покривка"

Белата снежна покривка во градот придонесе да се создаде прекрасна глетка од зимскиот пејсаж во главниот град на Македонија

1122531
Скопје под „бела покривка"

Снежните врнежи кои започнаа утрово создадоа бела покривка во Скопје.

Белата снежна покривка во градот, каде што температурата на воздухот паднаа до минус 7 степени, создаде прекрасна глетка на зимски пејсаж во главниот град на Македонија.

Снежнте врнежи кои се интензивираа, ги зафати и другите градови од територија на Македонија.Слични вести