Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими премиерот на Албанија Еди Рама

Средбата се одржа во палатата Хубер во населбата Тарабја во Истанбул

936083
Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими премиерот на Албанија Еди Рама

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими премиерот на Албанија Еди Рама.

Средбата се одржа во палатата Хубер во населбата Тарабја во Истанбул.

Средбата која траеше околу 3 часа се одржа затворена за новинарите и јавноста.

 Слични вести