Продолжуваат протестите на грчките земјоделци

ако последица на затворањето на патиштата и недозволувањето премин на камионите, честопати се доживуваат застои

434322
Продолжуваат протестите на грчките земјоделци

Продолжуваат протестите на грчките земјоделци на граничниот премин Кипи

Земјоделците кои се противат на дополнителните даноци на Владата во земјоделскиот сектор како и промените кои што сака да ги изврши во законот за социјално осигурување, одржуваат протест на граничниот премин Ипсала.

Како последица на затворањето на патиштата и недозволувањето премин на камионите, а кои протести траат од почетокот на месецот, честопати се доживуваат застои.Слични вести