Грчкиот весник „То Вима“ на своите читатели им раздаде Куран

Грчкиот весник „То Вима“ во својот нов број на читателите бесплатно им раздаде примерок на муслиманската света книга Куран-и Керим

432500
Грчкиот весник „То Вима“ на своите читатели им раздаде Куран

Едниот од најтиражните и највлијателни неделни грчки весници „То Вима“ на своиоте читатели им раздаде примерок на муслиманската света книга Куран-и Керим со превод на грчки јазик.

Весникот „То Вима“ кој секоја недела им раздава на своите читатели по еден примерок на една од светите книги во својот нов број на читателите бесплатно им раздаде примерок на Куран-и Керим.

Во Грција која брои приближно 11 милиони жители исто така живеат и приближно 500 илјади муслимани.

Слични вести