Митинг за поддршка на владата во Скопје

Премиерот Никола Груевски рече дека само граѓаните се силата која може да ја смени власта а не опозицијата

280569
Митинг за поддршка на владата во Скопје

Во Скопје се одржа митинг за поддршка на владата на премиерот Никола Груевски.

Митингот за поддршка на владата се одржа само ден по митингот за протест на владата кој го организираа опозиционите партии.

На митингот за поддршка на владата кој се реализира под слоганот „ Македонија силна“ власта ја обвини опозицијата за обид за дестабилизација на земјата.

Премиерот Никола Груевски рече дека само граѓаните се силата која може да ја смени власта а не опозицијата.

Груевски додаде дека граѓаните знаат кои се тие што ги лажат и измамуваат.

Митингот за поддршка на владата се одржа под силно обезбедување и заврши без инциденти.

 


Тагови:

Слични вести