Истанбул домаќин на Фестивалот за воздухопловство, вселена и технологија „ТЕКНОФЕСТ 2021“

Истанбул домаќин на Фестивалот за воздухопловство, вселена и технологија „ТЕКНОФЕСТ 2021“

Аеродромот Ататурк во Истанбул во текот на шест дена (од 21 септември, понеделник до 26 септември, недела) ќе биде домаќин на најголемиот технолошки фестивал на Турција, Фестивалот за воздухопловство, вселена и технологија „ТЕКНОФЕСТ“.

 


Тагови: Аеродромот Ататурк , Фестивалот за воздухопловство вселена и технологија , ТЕКНОФЕСТ