(Фотогалерија) Италија во црвена зона

Цела Италија е во црвена зона.jpg

Цела Италија е во црвена зона.

Како последица на коронавирусот, во Италија усвоени се вонредни одлуки и мерки. Во целата земја се предвидува ограничување на слободното движење, а училиштата ќе бидат затворени до 3 април.

 


Тагови: во црвена зона , Италија