Анталија од 25 до 29 април беше домаќин на саемот „Eurasia Airshow 2018“

Градот Анталија во периодот од 25 до 29 април 2018 година беше домаќин на саемот „Eurasia Airshow 2018“ кој што се одржа на меѓународниот аеродром во Анталија.

Градот Анталија во периодот од 25 до 29 април 2018 година беше домаќин на саемот „Eurasia Airshow 2018“ кој што се одржа на меѓународниот аеродром во Анталија.


Тагови: Анталија , саемот , Eurasia Airshow 2018 , аеродром , домаќин , градот