Оштетените возила за време на предавничкиот обид за пуч на 15 јули 2016 година, пред Собранието

Оштетените возила за време на предавничкиот обид за пуч на 15 јули 2016, пред Собранието

Оштетените возила за време на предавничкиот обид за пуч на 15 јули 2016 година, во рамките на манифестациите по повод 15 јули - Денот на демократијата и националното единство се донесени пред Големото Народно Собрание на Турција (ТБММ) кадешто се изложуваат.


Тагови: предавничкиот обид за пуч , фотографии , 15 јули 2016 година