Имињата на хероите на плоштадот Таксим

Паното на кое се поставени имињата на цивилите и полицајците херои кои го загубија животот во обидот за воен удар,е поставено во центарот на Истанбул. Агенцијата Ројтерс ги сподели фотографиите во целиот свет.

Имињата на хероите на Таксим - 1

Имињата на хероите на плоштадот Таксим


Тагови: имињата , на хероите , плоштадот Таксим