Граѓаните не ги напуштаат плоштадите ширум Турција

Граѓаните не ги напуштаат плоштадите ширум Турција

Голем број граѓани продолжуваат да се собираат на плоштадите ширум земјата во знак на протест против обидот за воен удар и за поддршка на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган и демократски избраната влада


Тагови: голем број ргаѓани , граѓаните , не ги напуштаат плоштадите , протест против обидот за воен удар , обидот за воен удар , Реџеп Тајјип Ердоган , демократски избраната влада