(ФОТОГАЛЕРИЈА) Турските одбојкарки ќе учествуваат на Олиписките игри Токио 2020

Турските одбојкарки ќе учествуваат на Олиписките игри Токио 2020

По победата над Германија од 3-0, турските одбојкарки ќе учествуваат на Олиписките игри Токио 2020.


Тагови: на Олиписките игри Токио 2020 , ќе учествуваат , турските одбојкарки , од 3-0 , По победата над Германија