(ФОТОГАЛЕРИЈА) Некои интересни моменти од вчерашната победа на Бешикташ

Некои интересни моменти од вчерашната победа на Бешикташ

Некои интересни моменти од вчерашната победа на Бешикташ против францускиот противник Монако


Тагови: Бешикташ , Монако