(фОТОГАЛЕРИЈА) Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров

Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров

Госпоѓа Емине Ердоган, сопругата на претседателот Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров, сопругата на претседателот на Гамбија.


Тагови: Госпоѓа Емине Ердоган , сопругата на претседателот Ердоган , домаќин , сопругата на претседателот на Гамбија