Делфини во Истанбулскиот Босфор

Делфини во Истанбулскиот Босфор.jpg

Една од убавите последици на новиот тип на коронавирусот (Ковид-19) е фактот дека намалената раздвиженост на граѓаните и поморскиот сообараќај предизвика во истанбулскиот морски теснец Босфор на виделина да излезат делфини.


Тагови: Истанбулскиот Босфор , Делфини