Четири години од предавничкиот обид за пуч на 15 јули 2016 година

Четири години од предавничкиот обид за пуч на 15 јули 2016 година

Поминаа 4 години од предавничкиот обид за пуч на Фетулахистичката терористичка организација (ФЕТО), ноќта на 15 јули 2016 година.


Тагови: