Воената операција на Русија врз Украина низ фотографии

Воената операција на Русија врз Украина низ фотографии

Рускиот претседател Владимир Путин соопшти дека е започната специјална воена операција во областа Донбас во источна Украина.


Тагови: воената интервенција , Украина , Русија