Вежби со танцување на полицијата во Колумбија

Вежби со танцување на полицијата во Колумбија.jpg

 

Вежби со танцување за граѓаните во карантин во Колумбија.

Екипите на националната полиција на Колумбија, со цел граѓаните на Богота да се чувствуваат подобро бидејќи се наоѓаат во карантин поради епидемијата на новиот тип на коронавирусот (Ковид-19), граѓаните ги поттикна да прават физички вежби со танцување.


Тагови: полицијата во Колумбија , Вежби со танцување