Насилните протести во САД поради убиството на Афроамериканецот Флојд предизвикаа хаос во земјата

Насилните протести во САД поради убиството на Афроамериканецот Флојд предизвикаа хаос во земјата  Abd Floyd Gösteriler (1).jpg

Насилните протести во САД поради убиството на Афроамериканецот Флојд предизвикаа хаос во земјата


Тагови: предизвикаа хаос во земјата , поради убиството на Афроамериканецот Флојд , во САД , Насилните протести