Израелските напади врз Газа и насилството на израелската полиција врз Палестинците

Израелските напади врз Газа и насилството на израелската полиција врз Палестинците

Продолжуваат израелските напади врз Палестинците во Газа коишто следеа по насилството на израелската полиција врз Палестинците во Месџид-и Акса и во маалото Шејх Џерах во окупираниот Источен Ерусалим (Кудс). 


Тагови: израелската полиција , насилството , Газа , израелските напади , Палестинците