Еве како беше дочекана новата 2017 година во Њујорк

Приближно еден милион луѓе во Њујорк ја дочекаа новата 2017 година со огномет

Во Њујорк во САД беа преземени строги безбедносни мерки по повод новогодишните прослави каде што приближно еден милион луѓе ја дочекаа новата 2017 година со надеж дека ќе биде подобра од претходната.


Тагови: Њујорк , САД , строги безбедносни мерки , новогодишните прослави , дочекаа новата , новата 2017 година