(ФОТОГАЛЕРИЈА) Масакрот во Хоџали

Денес се одбележува 26-та годишнина од ерменскиот масакр во Хоџали.

Денес се одбележува 26-та годишнина од ерменскиот масакр во Хоџали во кој на брутален начин беа убиени 613 невини лица.


Тагови: Масакрот во Хоџали