Од посетата на Мустафа Шентоп на Албанија

Од посетата на Мустафа Шентоп на Албанија

 

Претседателот на Големото национално собрание на Турција (ТБММ) Мустафа Шентоп престојуваше во посета на Албанија.


Тагови: на Албанија , престојуваше во посета , Мустафа Шентоп , Претседателот на Големото национално собрание на Турција (ТБММ)