Светски познатата плажа Капуташ во Каш-Анталија секојдневно ја посетуваат голем број туристи

Плажата Капуташ во Каш кај Анталија располага со беспримерна боја на водата која што од светлозелена се прелива кон сина и со негибната природа, поради што со право се вбројува меѓу најубавите плажи во светот. |

Плажата Капуташ во Каш кај Анталија располага со беспримерна боја на водата која што од светлозелена се прелива кон сина и со негибната природа, поради што со право се вбројува меѓу најубавите плажи во светот.

Светски познатата плажа Капуташ во Каш едното од најомилените населени места кај познатиот туристички центар Анталија позната по онаа нејзина беспримерна тиркизна боја на водата, секојдневно пречекува стотици домашни и странски туристи.  

Плажата Капуташ располага со беспримерна боја на водата која што од светлозелена се прелива кон сина и со негибната природа поради што со право се вбројува меѓу најубавите плажи во светот.

 

 

 


Тагови: посетуваат , туристи , Каш , Анталија , плажата Капуташ , Капупаш