Свечено отворена Националната библиотека во Анкара

Националната библиотека во Анкара.jpg

Првиот ден на свеченото отворање на 20 февруари, Националната библиотека во Анкара ја посетија 6 илјади посетители.


Тагови: ја посетија 6 илјади посетители , во Анкара , Националната библиотека , 20 февруари , на свеченото отворање на , Првиот ден