Свечено отворен Чифте амамот во Тетово, реставриран од страна на ТИКА

tika makedonya çifte hamamı açıldı 1.jpg
Свечено отворен Чифте амамот во Тетово, проект подготвен од страна на министерството за култура на Република Македонија, а реставриран од страна на Турската агенција за соработка и координација (ТИКА)

Тагови: