Статуи од растенија во Анталија

Статуи од растенија во Анталија

Денеска (22 април 2016, петок) ги отвори своите врати првиот ЕКСПО саем на Турција „ЕКСПО 2016 Анталија). Светското Ботаничко ЕКСПО кое се оценува за најголема организација на светот по Олимпијадите и Светскиот фудбалски куп ќе може да се посети од страна на посетителите во текот на 191 ден. Светскиот саем ЕКСПО 2016 Анталија ќе заврши на 7 септември.


Тагови: статуи од растенија , Анталија , ЕКСПО 2016 Анталија , Светското ботаничко ЕКСПО , организација , Олимпијадите , Светскиот фудбалски куп , посетителите , светскиот саем