Специјален концерт во претседателската палата „Куллијето“ по повод 15 јули (Фотогалерија)

Концерт во претседателската палата „Куллијето“ по повод 15 јули (Фотогалерија)

По повод одбележувањето на четвртата годишнина од извршениот предавнички обид за пуч на 15 јули 2016 година, во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе во Анкара, е приреден специјален концерт. 


Тагови: концерт , 15 јули , Фотогалерија , претседателската палата „Куллијето“ , претседателската палата