Природно фотографско студио: Ниви со лалиња

Природно фотографско студио: Ниви со лалиња

Нивите со лалиња со површина од 300 декари во сопственост на една фирма во градот Конја за време на два дена се отворени за народот и се користат како природно фотографско студио од страна на стотици љубители на сликањето и професионални фотографи. (Орхан Акканат - Агенција Анадолија)


Тагови: лалиња , ниви со лалиња , фотографско студио