Обилните врнежи од снег во Турција скоро да го покрија и ова џамиско минаре

Обилните врнежи од снег во Турција скоро да го покрија и ова џамиско минаре

Обилните врнежи од снег во Турција скоро да го покрија и ова џамиско минаре


Тагови: снег , турција , минаре